Usluge

 

Statistička praksa daje veliki doprinos uspešnom ostvarenju ciljeva organizacije i predstavlja pametnu investiciju koja donosi dobrobit svim strukturama vlasnika organizacije. Ona predstavlja odličan alat koji pruža specifično poboljšanje na nivou preduzeća, organizacije, funkcija, timova i pojedinaca.


Želite da budete naš klijent…

Klijentima nudimo pouzdane, kvalitetne, pravovremene statističke informacije o stanju i trendovima na ekonomskom, demografskom i socijalnom području. Praktikujemo statističke prakse iz oblasti ljudskih  resursa, rada menadžmenta, marketinga, obrazovanja,  procene sadašnjih i predviđanje budućih korisnika kao najbitnijeg merila kvaliteta vašeg poslovanja. Radimo različite statističke obrade i interpretacije podataka za vaše potrebe iz područja društvenih i humanističkih nauka iz vaše baze podataka.


…ili partner…

Zanima nas saradnja sa drugim statističkim institucijama i učešće u raznim projektima koji za nas predstavljaju izvor novih informacija i iskustava. Mi nudimo dobru metodologiju, ekspertska znanja, odgovarajuće statističke procedure kao i efikasno korišćenje sredstava.


…kontaktirajte nas na research@webinvade.rs.